onsdag 12 mars 2008

Shorts och t-shirt

Kansliga lasare varnas! Ar du trott pa det nordiska vadret med regn och rusk och langtar bort men inte kan aka, stopp! Las inte mer! Vill ju inte att ni ska bli avundsjuka och ga dar hemma o deppa...

Varen/sommaren har kommit fran en dag till en annan! I mandags hade vi varmen pa har pa kontoret, i dag ar det nastan sa AC'n aker pa. Otroligt underbart! Morron promenaden till jobbet var otroligt skon i bara t-shirt. Killarna pa jobbet har redan bytt om till shorts, tog ca en timme pa jobbet sen var dom pa!

Gardagens kvallspromenad vid 19.30-20 tiden skedde i 23 graders varme!!! Resten av veckan ska ga i samma tecken och till och med oka i temperatur till helgen! Pappa sluta las! Vet att du e sugen att komma o lite putt att ni inte kommer nu utan langre fram, sa las inte den nastkommande raden hoppa till nasta stycke! ;)
Forutspadd temperatur for helgen ar ... 27 grader! Far ju plocka fram min nyinkopta jeanskjol o testa i helgen om det fortsatter sa har!!!

Men med varmen kommer ju oxa agrenen att man inte tankt pa beach 2008 liiiite tidgare... Sa nu blir det hardkorningen, ata mindre, dagliga promenader till och fran jobbet plus lite till. Ev skaffa nagra hantlar sa jag kan fa lite armmuskler ocksa, o magen ja... den far jag val ta o trana me fotterna under soffan eller nat... Fasiken att man alltid ska komma pa sant har sa seent!
Naja, man far val sta ut me sig sjalv det har aret oxa.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det låter som det är i mars man ska besöka Valencia! När vi var där - mitt i sommaren - var det helt oldidligt hett. I Helsingfors är det den sedvanliga ljuvliga kombinationen av blötsnö och blåst.