fredag 11 april 2008

Idiotkommentar...

Näe nu börjar jag tröttna på den här besökaren! Nu får det vara nog av att vara otrevlig! Först så har hon nu även "försökt" tvätta fönstren, dom var väl för skitiga för henne... så nu ser dom värre ut!!! värsta märken över hela fönstret där man ser var hon försökt tvätta... hon drog hem fönsterputsmedel oxå i veckan för det hade vi ju inget... Näe jag har mirakeltrasor för att tvätta fönstren, som är miljövänliga! Ja ni svenskar o er miljövänlighet!!

Visst hon får gärna slänga soporna varje kväll, inte mig emot, men ge f-n i att städa!! Ursäkta men ni goa läsare, hur ofta åker ni hem till någon en vecka och börjar med att städa?!?! Eller bara komma på tanken att kommentera att det är skitigt och att ni aldrig städar? För den kommentaren fick sambon idag när han dammsög vårt sovrum och badrum.

Nu håller jag på å bakar bröd, fick lust här när jag kom hem o ingen var hemma. Nu har hon kommit hem och efter att ha stökat runt i köket, hojtar hon: Karin, du har ugnen på?! Jo jag vet det, det är bröd där inne!! Ja men e inte det klart nu?!?! HALLÅÅÅ JAG BAKAR!!! och vet väl för 17 när det är klart!! Hon har nyss kommit hem!!! Ge f-n i att lägga dig i allt!!!

T o m sambon har idag sagt att det är ju ingen ide att vi åker förbi o släpper av mig hos vänninan i Castellon, för då kan ju inte han hälsa på dom... För vad ska vi göra av henne, inte ens han känner att hon kan tas med i vanliga sällskapssammanhang för hon e bara för otrolig!!

Nå, nu ska jag ut o baka tekakor! Få se om jag kan köra ut henne därifrån, har ingen lust o dela kök me henne! Å vi har sagt åt henne att i vårt hem tar man av sig skorna inne... tror ni hon gör det en endast jäkla gång?!?!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skicka hit tanten! Här kan hon få städa så mycket hon vill och gnälla (för jag förstår alla fall inte vad hon säger…)
Kram Lotta

rabarber sa...

Är detta alltså en annan tanta än hon som kom med det lilla barnet o bytte blöjor i soffan och använde er som barnvakt?

K sa...

hihi japp det ar en annan tanta!! Detta ar en TANT, 46 aring som tror hon e 25, ogift inga barn!! Hon me blojorna i soffan har jag annu mer asikter om, kanske ska ta o formedla dom senare! ;)

Tyvarr har hon nu akt hem, men till nasta gang ska jag forsoka fa henne till gustavsberg for stadning sa hon kan lata mig vara i fred! ;)

Kramar