fredag 14 september 2007

Hjartsnorp...

Sondag, tisdag, onsdag och torsdag natt klockan 24 har far min fatt hjartsnorp... Exakt samma tid dessa fyra natter har vi alla hoppat till, fyrverkerier igen... som skrammer slag pa en. Tank er sjalva att precis ha lagt sig eller somnat in och vakna av en small, hard som ett skott... Ett otroligt eko mellan husen da fyrverkerierna tydligen skjuts av vid Arts & Science och det som ligger mellan vart hus och fyrverkeriet ar en langa hus och en aveny. Da huset pa andra sidan avenyn ar 10-12 vaningar hogt, o vi bor pa 3:e vaningen ser vi da inte sa mycket av fyrverkerierna, sa igar nar far inte hunnit lagga sig, pallrade han sig ut i natten och kikade i stallet!

For fredagskvallen hade vi planerat att ta en kvallspromenad om det ar sa att fyrverkerierna kommer ikvall oxa sa vi kan se dom, men for tillfallet blixtrar och dundrar det som bara den, himlen ar svart och regnet oser ner, sa vi far val se hur det blir med det.

Det ar lite mysigt med regn, var ett tag sen, och aven aska och blixtar, men jag skulle foredra att sitta hemma i soffan o mysa med mor o far (garna sambon oxa, men han jobbar ju till sent o da kanske ovadret redan dragit over), tanda ljus och en film pa tv'n och nat mumsigt att tugga pa, istallet sitter jag har pa kontoret med lysror ovan huvudet och inte mycket att gora. Avvaktar beslut fran kollegor sa jag vet om jag ska boka flyg eller inte. Lar ju inte komma harifran forran dom vet.

Vad tiden gar fort, nu har det redan gatt en hel vecka sen mor o far kom, vart tog den veckan vagen?? Nu ar det ju bara tva veckor kvar sen ska dom aka hem igen, himlans trakigt.

Men nu vet ni att vi inte bara ha soligt och varmt, lite regn kom det idag! Hasta la proxima!

Inga kommentarer: