fredag 6 juni 2008

Hipp hurra for Sverige idag... eller?

En manad har gatt sen sist, vad tiden gar fort! Denna manad har passerat otroligt fort, med extremt mycket jobb, jamfort med vad man ar van med. Men nu ar det lugna gatan igen, skont men samtidigt lite frusterande.

Vi verkar leva i omvanda varlden, i Sverige skiner solen med medelhavstemperaturer och mysiga picknickar i parker, bad i sjo och hav etc. Har i normalt "soliga" Spanien, regnar det och ar allmant ostabilt vader, dock idag verkar det som sommaren har hittat hit, antligen! Sa under helgen kanske det blir ett dopp i poolen, forsta doppet for aret! Kusinerna M o A har redan invigt den for aret nar dom var pa besok. Efter deras besok har det varit ganska lugnt, forutom forra helgen da sambons basta vans mamma och mormor fran U kom pa besok i nagra dagar. Dom ar pa besok hos andra sonen som bor i sodra Spanien. Himla mysiga damer, mormor fyller 81 nasta vecka och ar hur go som helst! Lite for mycke religiost snack for min del, men sa lange dom inte kraver att jag ska ga med till kyrkan sa far dom vara hur religiosa dom vill!

Idag slutar en av mina kollegor, han byter jobb... det kommer att bli lite tomt utan honom, men vi har ju fatt en annan kollega i stallet, en svensk!! Vi ar i flertal!!! Anteligen! Ett foretag med svenskt pabra som har minst svenskar... Ordningen ar aterstalld!

Inga kommentarer: