torsdag 18 oktober 2007

It's raining man...

Halleluja va d regnar!!! Det har blivit host pa sydligare breddgrader! Inte sa mycket kallare men dock en hel del regn och blasigt!!!

Det borjade forra veckan, med ett extremt ovader over Valencia, det kom under ca 1 timme 99.7 l per kvadratmeter!! Och jag tror aldrig jag har sett sa manga blixtrar under sa kort tid! Blixt efter blixt efter blixt, och aska daremellan, som inte riktigt hann med att komma innan nasta blixt kom! Men det var lite mysigt o sitta inne med tanda ljus o se regnet. Det har som ni kan tanka er varit lite kaos efter det ovadret med oversvammade kallare, broar som gett vika for vattnet etc etc. Pa basen hade vi lite lackage, sa fredagen spenderades mest med att fa upp vatten fran alla mojliga platser, o det lustiga ar att det inte bara regnar in pa oversta vaningen, nej da vattnet vandrar pa bjalkarna nerat i huset sa det ar lackage dar man minst anar.

Idag borjade det sa igen, nu har det regnat kraftigt under 3 tillfallen under eftermiddan, och det ar som varsta tropiska stormen nar du inte ser mer an 50 m framfor dig bade pa grund av kraftigt regn och kraftig blast. Sa nu forsoker vi forebygga lackage och har hinkar lite overallt dar vi marker att det regnar in. Men som sagt, samtidigt ar det lite mysigt, saknar hosten lite... det har fortfarande inte blivit kallt sa det ar valdigt svettigt nar man drar pa sig regnklader och gar ut.

Nae, dags att kolla hinkarna om de behover tommas!

Hasta la vista!

1 kommentar:

Anonym sa...

Host, host... regnar det fortfarande? ;-)